6 grunde til du skal bruge solenergi

solenergi

Det er ikke altid en nem og billig beslutning at skifte til solenergi. Det er dog en vigtig beslutning, som kan være med til at påvirke livskvaliteten af dine børn og børnebørns fremtid. Hvis du tænker solenergi ikke er noget for dig, så tro om igen, for der er nemlig en række ting du bør vide om solenergi og solceller. Derfor har jeg samlet 6 grunde, som kan være med til at ændring din holdning.

1. Det gavner miljøet

Solceller gavner i HØJ GRAD vores miljø modsat almindelig atom og brændstof energi.
Sol er en ren energikilde, og forurener ikke, da den ikke producere drivhusgasser og andre skadelige emissioner. Fabelagtigt.

2. Du sparer penge på solceller i længden

Der er mange omkostninger forbundet med at skulle installere et solcelleanlæg, men i det lange løb vil alt den solenergi du skaber, kunne hjælpe dig med at spare flere penge på grund af bæredygtigheden (og du betaler ikke længere for elektriciteten). Solceller er en fremragende investering for fremtiden, og øger ligeledes din boligsværdi.

3. Du bliver uafhængig af elektricitet

Du kan skrotte forsyningsvirksomheder, der pådutter dig dyre elregninger. Så selvom de hæver deres prisniveau, så påvirker det ikke dig fremadrettet, og hvis der opstår blackouts af strøm, så er du dækket ind med din egen lille selvforsyning. Du samler også energi, selvom det er overskydet.

4. Solpaneler er lette og sikre at installere

Ser man bort fra det faktum, at effektive solceller ikke har bevælgelig dele, der gør dem holdbare, så er de rent faktisk utrolig lette at installere. Det eneste du har brug for, er et par bolte til at spænde dem fast.

5. Brug energi når som helst

Det er en myte, at du kun kan/må bruge energi, når solen er fremme. Sandheden er dog, at de fleste udbydere af solenergi vil tilkoble dig et net, så du ikke risikere en strømafbrydelse om natten. Derudover har de fleste solpaneler en “harddisk”, hvor det er muligt at gemme strøm til et andet tidspunkt.

6. Solenergi er fremtiden.

Solenergi er og vil være fremtiden. Du sparer pengen i længden, og du sikrer en bedre fremtid for dine kæreste. What’s not to like?

solenergi