Givenchy støvler og en kæreste der bemærker dem

givenchy støvler

Min kæreste er ikke særligt høj. 148 cm hvis vi skal være nøjagtige. Derfor går hun næsten altid i høje hæle, og det har jeg slet ikke noget imod. Selvom jeg elsker hendes lille størrelse, klæder det hende at gå i flotte høje Givenchy støvler. Grunden til, at jeg skriver Givenchy støvler er, at min kæreste er besat af netop dette brand. Jeg har derfor lige købt nogle pæne Givenchy støvler på udsalg hos Kassandra. Jeg faldt over dem på nettet og blev bare nødt til at købe dem til hende, selvom der ikke er nogen anledning til det. De bedste gaver er nemlig dem, der gives spontant og uden nogen særlig anledning.

Givenchy støvler, Givenchy solbriller og Givenchy Antigona

Jeg kunne sikkert blive ved, men disse produkter er lige dem, jeg har fået sat mig ind i. Min kæreste taler nemlig ikke om andet. Mode betyder alt for hende, ligesom teknologi betyder alt for mig. Min kæreste læser min blog og har blandt andet sat sig ind solceller og grøn energi, fordi det betyder meget for mig.

Derfor er jeg jo også nødt til at sætte mig lidt ind i min kærestes interesser. Jeg har lagt mærke til, at hun altid bliver helt vildt glad, når jeg lægger mærke til, at hun har fået nyt tøj. Hun bliver endnu gladere, når jeg bemærker, at det ser dyrt ud. Derfor har jeg bidt mærke i de Givenchy støvler, tasker og solbriller, hun har. Jeg har absolut ingen forstand på mode, og slet ikke til kvinder, men jeg er blevet ekspert i Givenchy.

Givenchy støvler

Givenchy støvler er ofte detaljerede på den ene eller den anden måde. Jeg kan altid genkende min  kærestes Givenchy støvler af to årsager. 1: De er altid lige en tand renere end alle hendes andre støvler. Nok fordi hun passer bedre på dem. 2: Selv hvis de er helt klassiske og sorte, vil der altid være en lille særlig detalje på dem. Enten vil de have små nitter eller sten, der gør dem lidt mere feminine.

Jeg fandt tilfældigvis et af min kærestes mange par Givenchy støvler på nettet, da jeg var inde og købe det nye par på udsalg. Så kan du måske se, hvad jeg mener.

Givenchy solbriller

Dem har hun også. Her er jeg endnu ikke ekspert på, hvordan du lige hurtigt kan genkende dem fra andre solbriller. Jeg genkender dem på siden af brillestellet, ligesom med alle andre solbriller. Brandets navn står nemlig klart og tydeligt på siden.

Givenchy Antigona

Inden du gennemgår dit repetoire af tragedier og operaer, kan jeg fortælle dig, at det er en taske. Jeg kan genkende den, fordi den er i læder, og så har den en syet trekant foran, der får den til at ligne et brev. Min kæreste har den i grå, men jeg så på Kassandras hjemmeside, da jeg var inde for at købe de nye støvler, at du også kan få den i alle mulige andre farver. Det bliver måske mit næste projekt, når hendes støvler ikke længere føles nye.

givenchy antigona

Jeg glæder mig så meget til at give min kæreste de nye støvler. Heldigvis kommer de allerede i dag, så hun når højst sandsynligt ikke at læse dette indlæg, før hun får dem. Så får jeg lige scoret mig nogle billige point, selvom de ikke var særligt billige.