Nye møbler til min have

min flotte have

Det er i disse tider, at du ikke kan andet end og elske den danske sommer! Jeg ved godt det danske vejr langt hen ad vejen er helt ude at skide, men i år har vi sgu fået valuta for pengene. Selvom vi er hen imod sen sommeren, så tror jeg stadig på, at vi har godt og vel 1,5 måneds tid tilbage af nyde det gode vejr i.

Derfor kunne jeg heller ikke dy mig, da jeg fandt en række flotte møbler til haven online. Det er 4 år siden jeg købte mit forrige havemøbelsæt, og derfor tænkte jeg, at det var på tide at give min lille fine have et frisk pust. Før havde jeg både havebord og stol lavet i teaktræ, men med flere år hvor oliebehandling er blevet negligeret, var det på tide at få skiftet dem ud.

Havemøbler der ikke kræver vedligeholdelse

Mit største kriterie til det nye havemøbelsæt var mere eller mindre, at det blot skulle være vedligeholdelsesfrit eller i hvert fald nemt at pleje. Derfor kiggede jeg på en lang række forskellige materialer herunder nonwood, polyrattan og ikke mindst granit. Desværre findes der ikke noget træ, som er ligeså robust som disse materialer, og derfor får du heller ikke følelsen af det naturlige element, men du kan dog godt komme tæt på.

Havemøbelsættet som jeg blev forelsket i er Libeccio modellen fra NARDI, der er et 100% vedligeholdelsesfrit. Materialerne er udført i resin/glasfiber og aluminium, som gør det særdeles holdbart og ikke mindst flot. Jeg købte havemøbler til kun 5.000 kr., som var inklusiv både bord med udtræk samt 6 stabelstole.

Er det ikke bare flot?

libeccio havemøbelsæt

Selvom der ikke er meget sommer tilbage, så er det ikke helt dårligt timet, eftersom det først er nu jeg har taget ferie. Jeg kommer til at have to hele uger i det dejlige vejr, hvor jeg kan nyde mine nye havemøbler.

Derudover har jeg også planlagt, at jeg skal lave nogle nye blomsterbede. Her vil jeg gerne have nogle Rhododendron, da de ser virkelig smukke og livlige. Min have er relativ kedelig pt. – der er egentlig kun et par træer, hæk, skur og to små blomsterbede. Det ville også vært dejligt med en lille køkkenhave, jeg har altid tænkt på, at det kunne være sjovt at samle sine egne grøntsager. Det er selvfølgelig begrænset, hvad du kan så i din egen lille have og samtidig bruge til madlavning, men det er trods alt muligt at have gulerødder, løg, radiser og andre småting.

I ferien har jeg egentlig ikke planlagt det store, men jeg vil selvfølgelig også gerne på stranden, bakken og nogle af de andre dejlige ting du ellers ikke kan nå i hverdagen!

Hvad bruger du din sommerferie på?