Bedste italienske restaurant i Ballerup

Take away Ballerup

Italiensk mad er noget af det bedste der findes. Det er jeg sikker på mange af jer vil give mig ret i. Det er også en af grundene til, at der findes så mange italienske restauranter i Ballerup. Når der er mange italienske restauranter i Ballerup at vælge imellem skulle man tro det ville være svært at vælge. Men takket vær La Rustica er det valg, et nemt et af slagsen. La Rustica er nemlig uden tvivl den bedste italienske restaurant i Ballerup. Hvordan kan man gøre det bedste italienske restaurant i Ballerup endnu bedre? Det kan man gøre ved at indføre take away i Ballerup. Ja du hørte rigtigt, La Rustica har take away i hele Ballerup. Så du kan få deres udsøgte italienske mad leveret til hoveddøren, det bliver ikke meget bedre.

Hvis ikke du har været på La Rustica før, så lad mig prøve at forklare deres koncept. For udover at være en italiensk restaurant i Ballerup, er det også meget andet. De har en udsøgt brunch platte for dem som er til så noget. Endvidere byder de i weekenden også på en brunch buffet. Som har alle de lækre ting vi kender fra en god brunch buffet, plus nogle italienske specialiteter. Deres menukort er en af deres aller største styrker. Det er nemlig stopfyldt med alt hvad hjertet kan begære. Med det mener jeg, at bare fordi det er en italiensk restaurant i Ballerup, har de stadig meget andet at byde på end bare italiensk mad. La Rustica’s menukort har nemlig også alt fra fiskerette til klassiske frokostretter.

Take away i hele Ballerup fra min yndlingsrestaurant

Du kan nok godt fornemme jeg er svært begejstret for La Rustica. Hvilket jeg heller ikke forsøger at lægge skjul på. Ballerup er en stor by og det er ikke altid man har tid til at spise på restaurant i Ballerup hver dag. Det er La Rustica udmærket klar over, derfor har de valgt at indføre take away i Ballerup. For mange er det en lille ting, men det kan gøre forskellen på om du får den mad du gerne vil have. Jeg oplevede flere gange at jeg havde lyst til La Rustica’s mad, men ikke havde tid til at tage derned og spise. Det problem løser take away i Ballerup for mig. Jeg er sikker på det også har hjulpet mange andre. At La Rustica tilbyder take away i Ballerup gør bare det bliver meget mere tilgængeligt for dem, som ønsker at spise maden fra restauranten, hvilken man gøre nogen indsigelser imod.

La Rustica er også din lokale cafe i Ballerup

Mange tror at La Rustica kun er en restaurant, men det er faktisk også en café i Ballerup. Om eftermiddagen er der mange der finder det oplagt at tage en tur på cafe i Ballerup og her er La Rustica også en mulighed. Selvom man selvfølgelig har adgang til hele menukortet stadig, så formår La Rustica altså også at frembringe en rigtig cafe stemning. Specielt i weekenderne har det været min foretrukne cafe i Ballerup. Jeg synes derfor også du skal prøve at give det et skud. Der findes mange gode caféer i Ballerup og La Rustica er i den grad en af dem.